Skip to main content
  • Nieuws

Jeugd judoka's van Fight Game Academy Zuidlaren slagen voor examen

  • Gepubliceerd op 11 december 2023

Op 8 december 2023 vonden er bij de Fight Game Academy in Zuidlaren de jaarlijkse jeugd judo examen plaats onder leiding van Meester Matthijs. De dojo bruiste van energie terwijl jonge judoka’s hun vaardigheden demonstreerden onder het toeziend oog van ouders, grootouders en andere belangstellende.

Het was een goede gelegenheid waarbij belangstellende de kans kregen om de vorderingen van hun kinderen van dichtbij te zien. Met opgetogen gezichten en vol vertrouwen stapten de deelnemers de mat  op en toonden ze hun kennis en inzet.

Meester Matthijs, met zijn ongeëvenaarde ervaring en toewijding, leidde de dag met bewonderenswaardige finesse. Zijn ondersteuning en begeleiding waren van onschatbare waarde voor de jonge judoka’s, wat resulteerde in een collectief succes: iedereen slaagde voor het examen!

Deze bijzondere gebeurtenis markeert niet alleen de individuele groei van de deelnemers, maar benadrukt ook de samenhang en vastberadenheid van de Fight Game Academy gemeenschap. Het jeugd judo examen was een viering van toewijding, doorzettingsvermogen en prestatie, en belooft een inspiratie te zijn voor toekomstige evenementen bij de Fight Game Academy.