Skip to main content

small group

Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

Small group

“Ontdek een veelzijdige cardio-fitnesservaring met onze Small Group Trainingen, waar we een mix van conditie en kracht combineren door middel van circuit training en boksen. In onze intieme groepen van maximaal 6 deelnemers, bieden we een stimulerende omgeving om zowel je fysieke als mentale grenzen te verleggen.

Onze circuit trainingen zijn ontworpen om zowel kracht op te bouwen als de algehele conditie te verbeteren. Voeg daar het opwindende element van boksen aan toe, en je krijgt een complete workout die niet alleen effectief is, maar ook leuk en uitdagend.

 Train met ervaren instructeurs buiten achter onze sportschool en ervaar de voordelen van deze gevarieerde aanpak. Of je nu je fitheid wilt verbeteren, kracht wilt opbouwen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze Small Group Trainingen bieden een unieke en motiverende fitnesservaring. Sluit je aan bij onze kleine groep en ervaar de dynamiek van circuit training en boksen op een frisse, inspirerende locatie!”

Over de deelnemers

Het blijkt vaak lastig te zijn om in een bestaande groep in te stromen. Iedereen weet al wat er tijdens de training van hen verwacht wordt. terwijl jij het nog van niets weet. Bij ons krijg je de ruimte om jou weg te vinden. Alle deelnemers hebben het moeten leren en wij helpen elkaar waar nodig. Tijdens de training wordt er afgezien, plezier gemaakt en gelachen. 

Small group

Small group onderscheid zich door:

  • De groeps grote van maximaal 6 personen.

  • Te trainen achter de sportschool in de buitenlucht

  • De les bestaat uit een warming up, workout routine en het inslijpen van de verschillende combinaties doormiddel van de Semmy Schilt® combination converter en verschillende oefen -en spelvormen.

Trainingstijden

Dinsdag
19.00 - 19.50

Small group

Woensdag
07:00 - 07: 50

Small Group ( Dojo Binnen)

Donderdag
20:10 - 21:00

Small Group

Wat bieden wij je aan?

  • Maak kennis met cardio-fitness in Zuidlaren

  • Trainen in de buitenlucht onder proffesionele begeleiding

  • Toegang tot 7/11 Private Gym

Wat kan Small group jou opleveren?

  • Betere conditie (vetverbranding)

  • Een full body workout onder persoonlijke begeleiding-

  • Mentale ontwikkeling op o.a. het vlak van zelfvertrouwen, weerbaarheid en doorzettingsvermogen.