Skip to main content
  • boksen

    Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

boksen

Ontdek de opwindende wereld van boksen bij de Fight Game Academy! Onze bokslessen bieden een krachtige combinatie van techniek, conditie en mentale scherpte, geschikt voor zowel beginners als ervaren vechtsporters. Onder deskundige begeleiding van instructeurs met ervaring krijg je de kans om je boksvaardigheden te ontwikkelen en je fysieke fitheid naar nieuwe hoogten te tillen.

In onze moderne faciliteit in Zuidlaren heten we gepassioneerde deelnemers welkom uit Zuidlaren, Annen en omstreken. Of je nu je zelfverdediging wilt verbeteren, stress wilt verminderen, of simpelweg een uitdagende workout zoekt, boksen biedt een volledige ervaring voor zowel lichaam als geest.

Word lid van onze energieke gemeenschap en ontdek de voordelen van boksen bij de Fight Game Academy. Leer technieken, vergroot je zelfvertrouwen en bereik je fitnessdoelen. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en zet de eerste stap naar een krachtiger, gezonder en zelfverzekerder leven!

Over de boks groep

We hebben een groep gemotiveerde boksers. waarbij je als beginner of gevorderde zo kan instromen. Bij ons krijg je de tijd om de technieken op een voor jou comfortabele manier eigen te maken. Jij bepaald zelf hoeveel uitdaging jij wilt hebben. "Je krijgt wat je geeft"

Trainingstijden

Dinsdag
09:00 - 09:50

Boksen

Wat bieden wij je aan?

  • Maak kennis met Boksen in Zuidlaren

  • Laagdrempelige lessen onder professionele begeleiding

  • Toegang tot 7/11 Private Gym

Wat kan boksen jou opleveren?

  • Betere conditie (vetverbranding)

  • Een fullbody work-out met plezier

  • Mentale ontwikkeling op o.a. het vlak van zelfvertrouwen, weerbaarheid en doorzettingsvermogen