Skip to main content

Kickboksen

Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

Jeugd Kickboksen

Ontdek het jeugd kickboksen in de omgeving van Zuidlaren, Annen, Gieten en Haren, waar onze jonge deelnemers onder professionele begeleiding de kunst van kickboksen ontwikkelen. In onze jeugdgroepen passen we de oefenvormen aan naar de leeftijd van de groep, zodat elke leerling zich op zijn gemak voelt en de juiste technieken kan aanleren.

Bij de Fight Game Academy staat veiligheid voorop, en we hanteren duidelijke basisregels om een beschermende en ondersteunende omgeving te creëren.

Geef je kinderen de kans om niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook om discipline, respect en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Sluit je aan bij de jeugd kickboksers van de Fight Game Academy en laat ze groeien op en buiten de mat!

Over de kickboks groep

Voor nieuwe deelnemers blijkt vaak lastig te zijn om in een bestaande groep in te stromen. Iedereen kan al kickboksen terwijl jij het nog moet leren. Bij ons krijg je rustig de tijd om kennis te maken met de technieken en is er ruimte voor extra aandacht waar nodig!

Wij hebben twee jeugd groepen één van 7 tot 12 jaar. hier ligt het accent op het bekend maken van de sport met verschillende spel en oefenvormen en.  En er is een groep vanaf 12 jaar. Hier worden iets minder spelvormen gedaan, en worden de deelnemers meer uitgedaagd en klaar gestoomd voor de volgende groep. Bij het jeugd kickboksen werken we met graduaties. Elk jaar worden er twee examens gehouden, waar de deelnemers hun geleerde technieken en combinaties kunnen demonstreren aan ouders en belangstellenden

Semmy Schilt® kickboksen

Semmy Schilt® Kickboksen onderscheid zich door:

  • Het aan- en afgroeten

  • Te werken met een periodisering gericht op de doelgroep.

  • Examens om de voortgang te monitoren

  • Een les bestaat standaard uit max 55 minuten.

Trainingstijden

Dinsdag
17:30 - 18:20

Jeugd Kickboksen 7 tot 12 jaar

Woensdag
17:00 - 17:50

Jeugd Kickboksen 7 tot 12 jaar

Donderdag
17:30 - 18:20

Jeugd Kickboksen v.a.12 jaar

18.30 - 19.20

kickboksen vanaf 14 jaar

Zaterdag
09:00 - 09:50

Kickboksen op aankondiging

Wat bieden wij je aan?

  • Maak kennis met Kickboksen in Zuidlaren en omstreken

  • Laagdrempelige lessen onder professionele begeleiding

Wat kan jeugd kickboksen opleveren?

  • Betere conditie

  • Traint het hele lichaam

  • Mentale ontwikkeling op o.a. het vlak van zelfvertrouwen, weerbaarheid en doorzettingsvermogen