Skip to main content

Rooster

Fight Game Academy

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Personal training

Ben je op zoek naar een persoonlijke trainer die je helpt om je vechtsport- of fitnessdoelen te bereiken? Dan ben je bij Fight Game Academy aan het juiste adres. Wij bieden personal training aan voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd.

Onze trainers zijn gespecialiseerd in vechtsport en fitness en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn er om je te motiveren, te coachen en om je te helpen om door te zetten als het even tegenzit.

Wil je meer weten over onze personal training? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Fight Game Academy: Vechtsport voor persoonlijke ontwikkeling en plezier

Vechtsport is meer dan alleen maar sporten. Het is ook een manier om jezelf te ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Vechtsport helpt je om sterker te worden, zowel in je lichaam als in je geest. Het leert je omgaan met uitdagingen, omgaan met stress en om zelfvertrouwen te krijgen.

Bij Fight Game Academy staan persoonlijke ontwikkeling en plezier voorop. De trainers zijn er om je te helpen om je vechtsportvaardigheden te ontwikkelen, maar ze willen er ook voor zorgen dat je een leuke tijd hebt. De sfeer in de sportschool is gemoedelijk en iedereen is welkom.

Kom eens langs voor een proefles!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Fight Game Academy? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt je hier aanmelden voor een proefles.