Skip to main content

Semmy Schilt® 40+

Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

Semmy Schilt® 40+

“Welkom bij Semmy Schilt 40+, een unieke conditietraining ontworpen voor deelnemers van 40 jaar en ouder. In onze gezellige groep streven we naar een omgeving waar iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Het draait hier niet alleen om fysieke kracht, maar ook om de ondersteunende gemeenschap die we samen opbouwen.

 In de Semmy Schilt 40+ training passen deelnemers zich aan elkaar aan, creëren we een positieve sfeer en moedigen we elkaar aan om het beste uit onszelf te halen. Of je nu nieuw bent in conditietraining of al ervaring hebt, onze workouts zijn ontworpen om aan te sluiten bij diverse behoeften en vaardigheden.

Kom en doe mee met onze energieke groep, waar we niet alleen aan onze conditie werken, maar ook genieten van de sociale interactie. Semmy Schilt 40+ is niet zomaar een conditietraining, het is een plek waar leeftijd slechts een getal is en waar we samen streven naar een gezonde en actieve levensstijl. Sluit je aan bij onze groep en ontdek de kracht van Semmy Schilt 40+ conditietraining!”

Over de Semmy Schilt 40+ groep

Het kan uitdagend zijn om in te stromen in een bestaande groep, vooral wanneer anderen al een goede conditie hebben terwijl jij net begint. Bij ons krijg je echter de kans om op je eigen tempo vertrouwd te raken met de oefeningen, technieken en combinaties. We besteden zorgvuldige aandacht aan iedereen, zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Trainingstijden

Maandag
09:30 - 10:20

Semmy Schilt® 40+

Vrijdag
09:30 - 10:20

Semmy Schilt® 40+

Donderdag
18:00 - 18:50

Jeugd Kickboksen v.a.13 jaar

19:00 - 19:50

Kickboksen

20:10 - 21:00

Kickboksen combi

Zaterdag
09:00 - 09:50

Kickboksen op aankondiging

10:00 - 10:50

Kickboksen recreanten

Wat bieden wij je aan?

  • Maak kennis met conditietraining in Zuidlaren

  • Trainen op eigen niveau onder professionele begeleiding

  • Toegang tot 7/11 Private Gym

Wat kan Semmy Schilt® 40+ jou opleveren?

  • Betere conditie (vetverbranding)

  • Een fullbody work-out met plezier

  • Mentale ontwikkeling op o.a. het vlak van zelfvertrouwen, weerbaarheid en doorzettingsvermogen