Skip to main content

Kickboksen

Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

Kickboksen

"Ontdek de opwindende wereld van kickboksen bij de Fight Game Academy! Onze kickbokslessen bieden een dynamische mix van kracht, techniek en cardio, geschikt voor zowel beginners als ervaren vechtsporters. Onder leiding van ervaren instructeurs krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je fysieke conditie naar nieuwe hoogten te brengen.

In onze state-of-the-art faciliteit in Zuidlaren, verwelkomen we enthousiaste deelnemers uit Zuidlaren, Annen en omstreken. Of je nu je zelfverdediging wilt verbeteren, stress wilt verminderen, of gewoon op zoek bent naar een uitdagende workout, kickboksen biedt een complete ervaring voor zowel lichaam als geest.

Sluit je aan bij onze energieke gemeenschap en ontdek de voordelen van kickboksen bij de Fight Game Academy. Leer technieken, bouw zelfvertrouwen op en bereik je fitnessdoelen. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en zet de eerste stap naar een sterker, gezonder en zelfverzekerder leven!"

Jeugd Kickboksen

Ontdek het jeugd kickboksen bij de Fight Game Academy, waar onze jonge deelnemers onder professionele begeleiding de kunst van kickboksen ontwikkelen. In onze jeugdgroepen passen we de oefenvormen aan naar de leeftijd van de groep, zodat elke leerling zich op zijn gemak voelt en de juiste technieken kan aanleren.

Bij ons staat veiligheid voorop, en we hanteren duidelijke basisregels om een beschermende en ondersteunende omgeving te creëren.

Geef je kinderen de kans om niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook om discipline, respect en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Sluit je aan bij het jeugd kickboksen bij de Fight Game Academy en laat ze groeien op en buiten de mat!

Over de kickboks groep

Voor zowel jeugd als volwassenen blijkt vaak lastig te zijn om in een bestaande groep in te stromen. Iedereen kan al kickboksen terwijl jij het nog moet leren. Bij ons krijg je rustig de tijd om kennis te maken met de technieken en is er ruimte voor extra aandacht waar nodig!

Semmy Schilt® kickboksen

Semmy Schilt® Kickboksen onderscheid zich door:

 • Het aan- en afgroeten

 • Te werken met een periodisering gericht op de doelgroep.

 • De les bestaat uit een warming up, workout routine en het inslijpen van de verschillende combinaties doormiddel van de Semmy Schilt® combination converter en verschillende oefen -en spelvormen.

 • Een stuk conditie training met de aangeleerde technieken in een H.I.I.T trainingsvorm

 • Een les bestaat standaard uit max 55 minuten.

Trainingstijden

Dinsdag
17:30 - 18:20

Jeugd Kickboksen 7 tot 14 jaar

18:30 - 19:20

Kickboksen beginners

19:30 - 20:20

Kickboksen

20:30 - 21:00

Vrij Kickboksen

Woensdag
17:00 - 17:50

Jeugd Kickboksen 7 tot 14 jaar

Donderdag
18:00 - 18:50

Jeugd Kickboksen v.a.13 jaar

19:00 - 19:50

Kickboksen

20:10 - 21:00

Kickboksen cirquit

Zaterdag
09:00 - 09:50

Kickboksen op aankondiging

Wat bieden wij je aan?

 • Maak kennis met Kickboksen in Zuidlaren

 • Laagdrempelige lessen onder professionele begeleiding

 • Toegang tot 7/11 Private Gym

Wat kan Kickboksen jou opleveren?

 • Betere conditie (vetverbranding)

 • Een fullbody work-out met plezier

 • Mentale ontwikkeling op o.a. het vlak van zelfvertrouwen, weerbaarheid en doorzettingsvermogen