Skip to main content
  • Nieuws

Jeugdlessen

  • Gepubliceerd op 29 december 2023

"Vorming en Groei: Jeugdlessen in Judo, Karate en Kickboksen bij Fight Game Academy Zuidlaren"

Ontdek de kracht van onze jeugdlessen in judo, karate en kickboksen bij de Fight Game Academy uit Zuidlaren. Onze gestructureerde aanpak bevordert niet alleen discipline, maar leert jongeren ook om te gaan met zowel winst als verlies. In onze lessen ontdekken ze hun unieke talenten en ervaren ze hoe sport niet alleen de gezondheid bevordert, maar ook helpt om innerlijke balans te vinden.

Bij de Fight Game Academy werken we met examens. Twee keer per jaar krijgen de deelnemers de kans om tijdens deze examens de geleerde technieken te tonen aan ouders, grootouders of andere betrokkenen. Het is een moment van trots, prestatie en evaluatie, waarbij de vooruitgang van elke individuele deelnemer wordt gevierd.

Bovendien is de Fight Game Academy aangesloten bij het Jeugdsportfonds, waardoor gezinnen financiële ondersteuning kunnen krijgen, zodat kinderen de mogelijkheid hebben om toch deel te nemen aan onze sportlessen.

Geef jouw kind de kans om te groeien, zowel fysiek als mentaal, in een ondersteunende en inspirerende omgeving. Ontdek samen de reis van vechtsport, zelfontdekking en persoonlijke groei. Plan nu de GRATIS proefles of kom langs bij de Fight  Game Academy in Zuidlaren.