Skip to main content
  • Nieuws

Karate Camp Vicenza, Italië

  • Gepubliceerd op 15 april 2024

12,13 en 14 april 2024 kwamen karateka’s uit Europa en daarbuiten samen voor het jaarlijkse Kyokushin Tazuka Group kamp. Georganiseerd door Genarro Di Donatello, sensei Donatello bracht met dit evenement zeven dojo's van de Tazuka Group, Karate Byakuren en KWU-Senshi samen, waardoor een rijke en diverse karate groep ontstond.

 

Vanuit de Fight Game Academy zijn Sensei Peter Boer en Sempai Wendy van Gils mee gekomen de overige deelnemers kwamen uit landen als Frankrijk, Luxemburg, België, Italië, Tunesië en Oekraïne, in totaal telde het evenement 85 enthousiaste deelnemers. Tussen de trainingssessies door hadden de deelnemers de kans om te genieten van het beste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft, waardoor de ervaring zowel verrijkend als smaakvol was.

 

Dit internationale trainingskamp niet alleen de uitwisseling van technieken en ervaringen, maar versterkte ook de banden tussen karateka’s van de verschillende organisaties. Met de prachtige omgeving van Vicenza als achtergrond, zal deze bijeenkomst zeker lang in de herinnering blijven van degenen die eraan deelnamen.