Skip to main content
  • Nieuws

Kumite Noord in Zuidlaren

  • Gepubliceerd op 21 januari 2024

Vandaag bracht Kumite Noord, een verenigd collectief van sportscholen uit het Noorden, zijn energie naar de Fight Game Academy in Zuidlaren. Een speciale editie met Alexander Lopez uit Cuba als bijzondere deelnemer maakte de dag extra memorabel.

In de Dojo van de Fight Game Academy begon de dag met intensiteit en toewijding. Deelnemers van verschillende sportscholen kwamen samen om gezamenlijk te trainen. De training bestond uit intense ronden van 2 minuten met korte rustperiodes van 20 seconden. Na anderhalf uur vol dynamiek en technische uitdagingen kwam de training tot een einde. De deelnemers, vermoeid maar voldaan, konden daarna nog even nagenieten van de inspanningen met een welverdiend hapje en drankje.

De volgende Kumite Noord staat alweer op de agenda op 18 februari en belooft een nieuwe locatie vol uitdagingen: Katsu in Winsum. Een kans voor alle enthousiaste beoefenaars om deel te nemen aan deze unieke reis van gezamenlijke trainingen en interculturele uitwisselingen. Kumite Noord blijft een drijvende kracht achter de samenwerking tussen sportscholen, waardoor elke maand een nieuwe kans ontstaat om te groeien en te verbinden in de rijke wereld van vechtsport.