Skip to main content
  • Nieuws

Rumble events Hoogeveen

  • Gepubliceerd op 31 maart 2024

Zaterdag 30 maart hadden wij twee vechters vanuit de Fight Game Academy Zuidlaren opgegeven voor kickbokswedstrijden bij rumble events in Hoogeveen.

Alex van der Bel voor een jeugd partij en gewicht afgesproken op 81 KG. Helaas kon deze partij niet doorgaan omdat de tegenstander te licht was Alex woog 82 KG en het gewichtsverschil was 3 KG echt heel jammer beide vechters hadden zich goed voorbereid op de wedstrijd dan was dat echt een desillusie de regels zijn daar strikt in en die hebben we te respecteren.

Sakvan moest ook tussen 12.00 uur en 13.00 uur wegen zijn gewicht was afgesproken op 64 KG. A de weging is Sakvan weer naar huis gegaan. Het volwassenen gedeelte begon om 19.00 uur. Na zo’n 4 uur wachten was het de beurt aan Sakvan. Zo’n vijf partijen voor Sakvan zijn partij zijn we begonnen met opwarmen. Tijdens de warming up liep het als een trein. Harde explosieve combinaties gevolgd door kneiter harde trappen. Sakvan moest het opnemen tegen Mohammed Baki Deniz. Een sterke tegenstander waar Sakvan al twee keer van gewonnen had. Deze keer vocht Deniz een thuiswedstrijd en was zeker gebrand om zijn revanche te maken. De partij ging redelijk gelijk op Sakvan wist meer scores te maken en kwam goed door met zijn lowkicks. Na de derde ronde heeft Sakvan de wedstrijd gewonnen op een unanieme beslissing.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die Sakvan en Alex geholpen hebben tijdens de voorbereiding. We gaan nu weer voorbereiden op de volgende.

Osu