Skip to main content
  • Nieuws

Senshi 21

  • Gepubliceerd op 22 april 2024

Het karate- en kickboxingkamp waar legendes uit de K1-wereld, topkarateka's en opkomende talenten en recreanten samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Met iconen zoals Ernesto Hoost, Albert Kraus, Andy Souwer, Nicolas Pettas, Jan Sokop en Ewerton Texeira samen met karatekampioenen zoals Andrews Nakayama, Tarel Nikolasvilli, Zahari Damanianov, Petar Martinov en Yusuke Fuji, was het Senshi trainingskamp weer een unieke gelegenheid om te trainen met de besten.

Met een deelnemersveld van meer dan 322 enthousiaste karateka’s - en kickboksers uit landen als Moldavië, Roemenië, Slovenië, Servië, Griekenland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Bulgarije, Litouwen, Brazilië, Polen, België en Nederland, is Senshi het grootste internationale spektakel van sportiviteit en leren.

Tijdens de Senshi kampen is er altijd een Senshi Gala. Deze keer voor de 21ste keer met 14 spectaculaire kickboks en M.M.A. partijen. Senshi gala onderscheid zich door de traditionele manier van het aangroeten, regelssets en  legendes als scheidsrechters. Zo is het evenement van de vechters voor de vechters.

De Senshi gala’s zijn gratis terug te zien op de TrillerTV app.

Het volgende trainingskamp staat al in de planning en tijdens dat kamp zullen er karatekampioenschappen onder de 21 en een amateurkickbokstoernooi worden gehouden, met de finales die een dag later plaatsvinden op het prestigieuze Senshi Gala wat weer een veel belovende avond vol actie en sensatie zal gaan worden.

 

Mis het volgende trainingskamp niet, gepland van 1 tot 7 juli 2024. Volg onze sociale media kanalen voor meer informatie en meld je aan voor een onvergetelijke ervaring bij Senshi 22!