Skip to main content

Nieuws

Succes en strijd

  • Gepubliceerd op 03 juni 2024

Afgelopen zaterdag bracht de strijdlust van de  karateka's weer glans aan de vloer van de Open Nederlandse Shin Kyokushin Kampioenschappen in Drachten. Met de vertegenwoordiging van de Fight Game Academy, zagen we een opmerkelijke toewijding aan de sport.

De dag begon met uitvoeringen van de Kata wedstrijden, waar deelnemers hun vaardigheden toonden in een reeks van doordachte bewegingen, nauwlettend beoordeeld op vorm, techniek en presentatie. Vervolgens betraden de krijgers het strijdperk van het Kumite, waar vrij vechten de norm is. Met beenbeschermers, vuistjes, kruisbeschermer en hoofdkap gewapend, streden zij voor roem en eer.

 Ondanks de uitdagingen op hun pad, vertegenwoordigden Andreii Voloshin en Fabio Ibba met trots de Fight Game Academy. Andreii, toonde onverschrokkenheid en vastberadenheid, hoewel hij uiteindelijk werd geveld door een verwoestende stoot naar zijn plexus. Fabio, met zijn vastberadenheid en technische bekwaamheid, streed dapper en behaalde een indrukwekkende tweede plaats, ondanks zijn gewichtsverschil met zijn tegenstander.

Speciale dank gaat uit naar Peter, Wendy en Andrew voor hun onschatbare steun en begeleiding van de vechters tijdens dit toernooi. Hun toewijding en inzet hebben bijgedragen aan het succes van de deelnemers en inspireren hen om zich voor te bereiden op het volgende uitdagende evenement.