Skip to main content
  • Nieuws

Vincent Desbourdieux verliest nipt debuutpartij, Sakvan Arab boekt vierde overwinning

  • Gepubliceerd op 20 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november was er Enfusion kickboks evenement georganiseerd door Glorious Heroes. 

Vanuit de Fight Game Academy Zuidlaren deden mee Vincent Desbourdieux en Sakvan Arab. Vincent traint ook in Uithuizermeden bij sportschool de oude fabriek onderleidimg van Fred Stel. Vincent kwam uit in de nieuwelingen klasse het was zijn eerste wedstrijd, hij n het op tegen Stijn Arissen. Voor Stein was het zijn vierde partij. De wedstrijd ging gelijk op Vincent liet zich een beetje intimideren in de eerste ronde maar kwam goed terug en wist zelfs een knock down te scoren met een hoge trap naar het hoofd.  Ook de derde ronde ging gelijk op. De jury besliste dat Vincent zijn partij verloren had. Naar mijn mening was het op zijn minst onbeslist, desondanks zijn wij toch tevreden met de partij. Vincent is een ervaring rijker en zal in februari zijn tweede partij vechten. 

Dan Was het de beurt aan Sakvan Arab. Sakvan vocht bij de rookies en inmiddels zijn 4de B klasse partij. Hij moest het opnemen tegen  Lucas Hespel. Ook dit was een mooie spectaculaire partij Sakvan wist met mooie combinaties elke ronde naar zich toe te trekken scoorde in de tweede ronde nog een mooie knockdown.  Dit was nu Sakvan zijn vierde overwinning in de B-Klasse. 

Het afgelopen jaar heeft Sakvan veel vooruitgang geboekt samen met Peter Boer veel extra uurtjes in de gym gedraaid. Ook de sparring sessie op zaterdag werpen hun vruchten af. Iedereen bedankt die zichzelf tijdens deze. Trainingen beschikbaar heeft gesteld. Wij kijken ook weer uit naar Sakvan zijn volgende partij.

Vincent nog vol overtuiging
Sakvan na overtuigende partij