Skip to main content

Ongecategoriseerd

Abonnementen

Abonnementsvormen

Bij de Fight Game Academy werken wij met abonnementen van 6 maanden. Na deze periode wordt het abonnement maandelijks verlengt. en is het maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Zie ook onze huisregels en protocollen.

Vraag een proefles aan

 • GROEPSLESSEN

  Ontdek de kracht van gemeenschap en motivatie met onze groepslessen. Of je nu houdt van energieke workouts of ontspannende sessies, onze diverse groepslessen bieden een inspirerende omgeving om je fitness doelen te bereiken.

  € 87,50 per maand

 • SMALL GROUPS LESSEN

  Ervaar de van persoonlijke aandacht in onze Small group lessen. Met maximaal 6 deelnemers per sessie krijg je individuele begeleiding terwijl je de motivatie deelt met anderen. Werk aan je doelen op een intieme en ondersteundende manier

  € 73,50 per maand

 • PERSONAL TRAINING

  Bereik maximale resultaten met onze personal training. Onze ervaren trainers ontwikkelen een programma dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ontvang gepersonaliseerde begeleiding om je fitnessreis naar een hoger niveau te tillen

  € 49,- per maand

Jouw trainers

 • Semmy Schilt

 • JULIANA SCHILT

 • Peter Boer

Lees meer …Abonnementen

 • Hits: 554

Opzeggen

Opzeggen

Fight Game Academy - Semmy Schilt

Opzegformulier

Jammer dat je wilt gaan stoppen. Hou rekening met de opzegtermijn van het afgesloten abonnement. Vul onderstaand formulier in en we zullen de opzegging volgens onze algemene voorwaarden verwerken.

Laat ons je naam weten
Laat ons je e-mailadres of telefoonnummer weten
Laat ons je bericht weten
Zonder toestemming mogen we je bericht niet ontvangen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Lees meer …Opzeggen

 • Hits: 1195

Artikel uit Gezondheid en Co

Artikel uit Gezondheid & Co

Geschreven door Niek Donker


“Als iedereen zich kan verdedigen, heb je een andere wedstrijd”

De vechtschool is z’n droom. Het geld dat hij verdiende met zijn sport, gebruikt hij om zijn keuzes te maken. Hij heeft wellicht de enige vechtschool in Nederland met een geldautomaat van de ABN-AMRO aan de gevel en een makelaar als buurman, midden in een dorp. Sem Schilt’s Fightgame Academy is bedoeld voor iedereen, toegankelijk en midden in de samenleving. Vechtsport is anders dan andere sporten, want “het contact dat je maakt, is echt.”

Z’n erelijst met titels in het zwaargewicht kickboksen is indrukwekkend, z’n lengte van 2 meter 12 ook. De wereld lag aan z’n voeten, volle zalen keken met tienduizenden naar z’n prestaties, kennen hem als de man met zo’n voornaam die je zo lekker langgerekt voor de wedstrijd kunt aankondigen…Semmyyyyyyyy Schilt!

Luisteren naar Sem Schilt aan de grote tafel in Zuidlaren is evenwel indrukwekkender. Z’n ontvangst is hartelijk en open, de kennismaking goed. Zo imposant z’n handdruk en verschijning, zo krachtig blijken in de loop van ons gesprek z’n woorden.

“Je krijgt wat je geeft”

Vechtsport als middel voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie en op het eerste gehoor misschien prikkelende uitspraken schuwt hij niet: “Niet- vechtsporters zijn de pesters.” Het verschil? Het contact met de ander, je kan een ander pijn doen, dat maakt het echt. Als je dat fysieke contact leert aangaan, leer je wat het betekent en met je doet. Vanuit dat gevoel, dat echte gevoel, ontstaat waardering en empathie voor de ander. Want jij weet als geen anders dat het contact je pijn kan doen en als jij niet wilt dat die ander jou pijn gaat doen, moet je hem dat niet aandoen. “Je krijgt wat je geeft.” Respect.

Schilt kwam twintig jaar geleden van Rotterdam en geboorteplaats Capelle aan de IJssel naar Zuidlaren om er te trainen en heeft het dorp niet meer verlaten. In de relatieve rust van Noord Drenthe focuste hij op wat hij wilde, de beste worden in z’n sport. Niet minder dan dertien wereldtitels in verschillende disciplines zoals Karate, Freefight, Kickboksen rijker en een leven lang trainen, is hij de vleesgeworden docent en coach voor jong en oud. “Als je iets wilt bereiken, moet je oefenen, moet je er voor trainen. Ik leer mensen wat dat is, werken aan het laten slagen van je dromen, leren je doel te bereiken. Vechtsporten zijn bij uitstek geschikt voor persoonlijke ontwikkeling. Je moet het altijd zelf doen, maar ik kan je wel helpen de weg te vinden om jouw doel te bereiken. Vechtsport maakt je sterker, fysiek en mentaal, het vormt je karakter en het betekent leren keuzes te maken, leren wat de beste optie is, leren relativeren en leren omgaan met stress- situaties.”

“Vechten leer je hier niet” wel de vechtsport!

“Als je wilt leren vechten, moet je hier niet zijn.” Die eye- opener moet ik even laten indalen, want we zijn toch op een school voor vechtsport? “Vechtsporten, sporten dus, zegt het woord: je hebt kaders en regels waarbinnen je met elkaar om gaat. Net zoals de regels die ik hier voor iedereen op de muur heb hangen, de manier waarop we met elkaar om gaan. Als je je allemaal aan die regels houdt, kun je de sport met elkaar bedrijven, en kijken hoe je kunt winnen; degene die wint is het beste, maar heeft zich net als de ander aan de regels te houden. Vechten leer je op straat, daar zijn geen regels en dat is dus precies wat we hier wel hebben, regels waar we ons allemaal aan houden. Vechten met respect voor elkaar. Echt, als iedereen zich kan verdedigen, omdat je dat geleerd hebt en met de regels van de sport, dan heb je een heel andere wedstrijd en een heel andere wereld.”

Hij kijkt me aan, weegt z’n woorden en de impact. “Dat is waar het me om gaat, ik wil graag dat mensen zich leren verdedigen, leren incasseren, leren van zich af te bijten en voor zichzelf op te komen. Daar gebruik ik vechtsporten voor omdat ze er heel geschikt voor zijn, met alle regels en het respect voor elkaar dat er bij hoort. Zodat mensen leren zich te verdedigen en voor zichzelf op te komen, want een ander doet dat niet voor je.”

Nog een misverstand weg ruimen: zelfverdediging moet je niet verwarren met vechtsport. Zelfverdediging is oneerlijker, omdat je doet wat je op dat moment moet doen, er is geen regel, er staat geen maat op. Dat is een groot verschil met vechtsport; kom voor je zelf op, maar blijf binnen de grenzen. Zeker voor kinderen is dat ongelooflijk belangrijk om te leren: leer waarom je iets doet en aanvaard de consequenties als je over de grens gaat.”

Geen hogere wiskunde

“Met pesten is het hetzelfde: kinderen die leren vechten, pesten niet, want ze weten wat het betekent, ze kennen de consequenties en bovendien, ze leren empathie te krijgen voor de ander, ze leren omgaan met elkaar, af te tasten waar elkaars en je eigen grenzen liggen, ze leren de regels van de sport en die zijn gebaseerd op respect voor elkaar en voor je omgeving.” En niet te vergeten, zo lees ik op de muur als laatste van de vijf basisregels in het huis van Semmy Schilt: Ik ben aanspreekbaar op mijn gedrag.

Het vervolg van ons gesprek past dan ook in z’n visie hoe we omgaan met onszelf, met elkaar en onze omgeving. “De Academy en de transparante manier waarop we het hebben ingericht, de programma’s die we bieden, voor particulieren, maar ook met gemeenten en scholen, voor bedrijven, past in m’n streven naar saamhorigheid, het uitgaan van respect voor elkaar. Wat je krijgt, is wat je geeft zei ik net al: kijk eerst naar jezelf, wat jij geeft die ander? Hoe je dat doet, moet je leren aanvoelen, zonder praten en dat is wat we mensen leren. We leren vechten, want dat is het leven – zelfs ademhalen is vechten – leren bereiken wat je wilt. Wat wel en niet mag binnen de regels, leer je ook. Dat heb ik mijn hele carrière gedaan, vooral heel goed de regels bestudeerd, ik wist heel goed wat nog net wel en vooral ook net niet meer mocht en ik zocht continue de grenzen op…”

Leren relativeren, leren omgaan met onrecht en oneerlijk gedrag, “want het leven is oneerlijk. Je wilt toch in de spiegel blijven kijken?”, vraagt Sem Schilt me. “Het is allemaal geen hogere wiskunde, het is heel basaal. Gewoon opkomen voor jezelf en leren consequenties te aanvaarden. Ik wil het juiste doen met wat ik heb geleerd.” Wat Sem Schilt betreft, past voor jezelf opkomen in een gezonde en bewuste levensstijl, een gezond lichaam en dito geest. Dat gaat misschien niet vanzelf, nee, daar moet je voor oefenen. En dat maakt een gezonde levensstijl zo echt en tastbaar, net als jezelf en de wereld om je heen.

(Verslaglegging t.b.v. Gezondheid & Co / NDC – Sem Schilt d.d. )

Niek Donker
Parlement van Engeland
Logement / Sociëteit / Schrijf & Ambachtsatelier
Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden
Telefoon: 058 – 289 69 54 / 06 1962 3489

Lees meer …Artikel uit Gezondheid en Co

 • Hits: 381

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Fight Game Academy - Semmy Schilt

Dit is de privacyverklaring van Fight Game Academy gevestigd te Zuidlaren. Fight Game Academy hecht veel waarde aan uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Voor de uitvoering van bepaalde taken en doelen van Fight Game Academy heeft Fight Game Academy (soms) uw persoonsgegevens nodig. Fight Game Academy garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle leden van Fight Game Academy en van alle bezoekers van de website van Fight Game Academy. Dat betekent ook dat Fight Game Academy van de samenwerkingspartners van Fight Game Academy de maximale inspanningen verlangt bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Deze privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens Fight Game Academy verwerkt wanneer u onder andere een opleidingsovereenkomst aangaat met Fight Game Academy en/of de website www.fightgameacademy.nl bezoekt, voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt, met welke reden Fight Game Academy gebruik mag maken van uw persoonsgegevens, hoe lang Fight Game Academy uw persoonsgegevens bewaart en, indien van toepassing, met wie Fight Game Academy uw gegevens deelt. Fight Game Academy behandelt uw persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de relevante wetgeving). Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming zijn persoonsgegevens “alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”.

In deze privacyverklaring wordt de website van Fight Game Academy aangeduid als: www.fightgameacademy.nl.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

1.1.1. Fight Game Academy vraagt persoonsgegevens van u wanneer:
(a) u een overeenkomst aangaat met Fight Game Academy;
(b) u als ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger de overeenkomst mede-ondertekend;
(c) uw IBAN wordt gebruikt bij een afwijkende tenaamstelling.

1.1.2. Wanneer u www.fightgameacademy.nl bezoekt vraagt Fight Game Academy (mogelijk) persoonsgegevens van u indien u:
(a) via het contactformulier contact met ons opneemt;
(b) het formulier voor een gratis proefles gebruikt/invult;
(c) gebruik maakt van de contactgegevens van Fight Game Academy.

1.2.1. Fight Game Academy verzamelt mogelijk de volgende (persoons)gegevens wanneer u www.fightgameacademy.nl bezoekt:
(a) naam (voornaam en/of achternaam);
(b) e-mailadres;
(c) ip-adres;
(d) tekst van uw bericht;
(e) voorkeur datum proefles;
(f) telefoonnummer;
(g) geboortejaar;
(h) opmerkingen / vragen;
(i) taalkeuze.

1.2.2 Fight Game Academy verzamelt mogelijk de volgende (persoons)gegevens wanneer u een overeenkomst aangaat met Fight Game Academy:
(a) voornaam;
(b) achternaam;
(c) telefoonnummer;
(d) email-adres;
(e) ouder;
(f) voogd;
(g) wettelijke vertegenwoordiger;
(h) afwijkende tenaamstelling incasso;
(i) handtekening
(j) geslacht;
(k) geboortedatum;
(l) nationaliteit;
(m) beroep;
(n) straat + huisnummer;
(o) postcode + plaats;
(p) IBAN;
(q) BIC;
(r) geboorteplaats.

1.3. Fight Game Academy gebruikt deze gegevens (mogelijk) om:
(a) contact met u op te nemen of te onderhouden;
(b) vragen te beantwoorden;
(c) de proefles te bevestigen en te informeren over de proefles;
(d) te communiceren in de juiste taal;
(e) het aangaan en uitvoeren van de overeenkomsten;
(f) het bijhouden van de ledenadministratie;
(g) social media;
(i) het uitvoeren van het tuchtrecht;
(j) het uitvoeren van overige voor een sportschool gebruikelijke activiteiten;
(k) het opstellen, versturen en incasseren van facturen, inschrijfgeld en/of lesgeld.

1.4. De reden dat Fight Game Academy uw persoonsgegevens mag verzamelen is dat:
(a) de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u als betrokkene partij bent.
(b) u als betrokkene toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de doelen die Fight Game Academy daaraan stelt.
(c) de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de verwerkingsverantwoordelijke rust.
(d) de verwerking noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke of van een derde, behalve wanneer de belangen of de grondrechten en de fundamentele vrijheden van de betrokkene die tot bescherming van persoonsgegevens verplichten, zwaarder wegen dan die belangen, met name wanneer de betrokkene jonger dan 18 jaar is.
(e) u als bezoeker van www.fightgameacademy.nl daarvoor toestemming geeft door akkoord te gaan met de privacyverklaring.

1.5. Daarnaast verzamelt Fight Game Academy informatie over:
(a) uw bezoek aan de website van Fight Game Academy. Het gaat daarbij in eerste instantie om gegevens die uw browser standaard naar elke website stuurt, die u bezoekt. Denk daarbij aan uw ip-adres.
(b) uw sociale media uitingen gerelateerd aan Fight Game Academy. En contact dat u maakt met Fight Game Academy via sociale media.

1.6. Het verstrekken van uw persoonsgegevens is voor u niet verplicht. Op het moment dat u uw persoonsgegevens niet aan Fight Game Academy verstrekt, heeft dat mogelijk tot gevolg dat Fight Game Academy onder andere aan de punten benoemt in 1.3. niet kan voldoen.

2. GEBRUIK VAN COOKIES EN BEZOEKERSREGISTRATIE

2.1. Fight Game Academy gebruikt technische en functionele cookies. Verder gebruikt Fight Game Academy ook analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een eenvoudig, klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw computer. In een cookie zit informatie opgeslagen. De cookies die Fight Game Academy gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Ook kan Fight Game Academy hiermee de website optimaliseren.

2.2. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Het kan voorkomen dat sommige onderdelen van de website zonder cookies niet goed functioneren. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht en van de Consumentenbond.

2.3. Wanneer informatie wordt geplaatst of uitgelezen en dit niet strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de communicatie met u of voor een specifiek door u gevraagde dienst, wordt u vooraf geïnformeerd en wordt u toestemming gevraagd.

2.4. Google Analytics cookies; via www.fightgameacademy.nl worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Fight Game Academy gebruikt deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website van Fight Game Academy gebruiken. Op basis daarvan kan Fight Game Academy de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website. Om uw anonimiteit te garanderen heeft Fight Game Academy bovendien het volgende gedaan:
(a) Fight Game Academy heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google Inc. Deze overeenkomst wordt aangeboden als onderdeel van hun Analytics-dienst;
(b) Fight Game Academy heeft het laatste octet van uw IP adres gemaskeerd;
(c) Fight Game Academy heeft het delen van gegevens binnen de Analytics dienst uitgezet;
(d) Fight Game Academy heeft het delen van gegevens voor advertentiedoelen uitgezet;
(e) Fight Game Academy heeft de tracking info optie uitgezet;
(f) Fight Game Academy maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Analytics-cookies.

3. RECHTEN MET BETREKKING TOT UW PERSOONSGEGEVENS

3.1. De persoonsgegevens die Fight Game Academy van u heeft verzameld, zijn van u persoonlijk. Daarom heeft u de volgende rechten:
(a) het recht om uw toestemming in te trekken. U heeft het recht om de toestemming die u heeft gegeven voor het mogen gebruiken van uw persoonsgegevens in te trekken. Vanaf dat moment mag Fight Game Academy, zonder andere grond, uw persoonsgegevens niet meer gebruiken. Tot het moment dat u uw toestemming intrekt, heeft Fight Game Academy uw persoonsgegevens wel mogen gebruiken.
(b) het recht van inzage. Op uw verzoek zal Fight Game Academy u meedelen of er wat, en zo ja wat er, met uw persoonsgegevens is gebeurd. Fight Game Academy zal u dan informatie geven over de doeleinden waarvoor uw persoonsgegevens zijn gebruikt, welke persoonsgegevens zijn gebruikt en wie de ontvangers zijn of worden van uw persoonsgegevens. Ook, als dat kan, zal Fight Game Academy u meedelen welke periode uw persoonsgegevens zullen worden opgeslagen of op basis waarvan die periode wordt bepaald.
(c) recht op rectificatie. Zijn uw persoonsgegevens niet juist of niet compleet? Neem dan contact met Fight Game Academy op. Fight Game Academy zal dan zo snel mogelijk uw gegevens verbeteren of aanvullen. Fight Game Academy laat dit ook de ontvangers van uw persoonsgegevens weten.
(d) recht op wissen van uw persoonsgegevens. Op uw verzoek zal Fight Game Academy zo snel mogelijk uw persoonsgegevens wissen. Hier zijn slechts enkele uitzonderingen op. Op het moment dat Fight Game Academy uw persoonsgegevens niet meer nodig heeft voor de doelen die Fight Game Academy hierboven heeft beschreven, verwijdert Fight Game Academy uw persoonsgegevens. Ook als Fight Game Academy uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft verwerkt of verkregen, verwijdert Fight Game Academy uw persoonsgegevens. Fight Game Academy laat dit ook de ontvangers van uw persoonsgegevens weten.
(e) recht op beperking van de verwerking. In een aantal situaties heeft u het recht om het verwerken van uw persoonsgegevens te beperken. Wilt u hier een beroep op doen? Neem dan contact op met Fight Game Academy. Fight Game Academy laat dit ook de ontvangers van uw persoonsgegevens weten.
(f) recht om een klacht in te dienen. U heeft als betrokkene het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. Dit kan bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onder andere via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

3.2. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vraagt Fight Game Academy u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Fight Game Academy reageert zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

4. PRIVACYBELEID ANDERE WEBSITES

4.1. Op www.fightgameacademy.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Fight Game Academy is echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites als deze niet van Fight Game Academy zelf zijn. Voor meer informatie daarover verwijst Fight Game Academy u naar de betreffende websites.

5. DERDEN

5.1. Fight Game Academy zal uw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven of Fight Game Academy daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.

5.2. Indien Fight Game Academy gebruik maakt van een partij die uw persoonsgegevens voor Fight Game Academy verwerkt, denk hierbij bijvoorbeeld aan een partij voor het innen van achterstallige betalingen, sluit Fight Game Academy met deze partij een verwerkersovereenkomst af.

5.3. Van partijen buiten de Europese Unie waarmee Fight Game Academy samenwerkt wordt verlangd dat deze partijen uw persoonsgegevens vergelijkbaar als de Algemene Verordening Gegevensbescherming behandelen. Denk hierbij aan het EU-VS-privacyschild (Privacy Shield). EU-VS-privacyschild is een overeenkomst over de bescherming van persoonsgegevens van burgers van de Europese Unie die in de Verenigde Staten worden verwerkt.

6. PERSOONSGEGEVENS VAN WEBSITEBEZOEKERS DIE JONGER ZIJN DAN 18 JAAR

6.1. De website van Fight Game Academy en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Fight Game Academy kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 jaar is. Fight Game Academy raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat Fight Game Academy zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact met Fight Game Academy op. Dan verwijdert Fight Game Academy deze informatie.

7. PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

7.1. Fight Game Academy neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

7.2. Om zo goed mogelijk aan deze verplichtingen te voldoen beveiligt Fight Game Academy uw persoonsgegevens door middel van de volgende technische beveiligingsmaatregelen:
(a) Secure Socket Layer (SSL);
(b) HTTPS;
(c) FTPS;
(d) encryptie van digitale bestanden (XTS-AES-128-codering met een 256-bits code);
(e) Wordfence Alert;
(f) gebruikersnaam om in te loggen;
(g) 2FA
(h) wachtwoord om in te loggen in de systemen van Fight Game Academy.

7.3. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met Fight Game Academy op.

8. MELDING AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

8.1. Wanneer er ondanks de door Fight Game Academy getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op de beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van uw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.

9. MELDING AAN BETROKKENE

9.1. U wordt van een eventuele inbreuk op beveiliging van Fight Game Academy op de hoogte gesteld, indien de inbreuk waarschijnlijk ongunstige gevolgen heeft voor uw persoonlijke levenssfeer.

10. BEWAARTERMIJN PERSOONSGEGEVENS

10.1. Fight Game Academy bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld dan wel op grond van de wet is vereist.

10.2 Als u een overeenkomst met Fight Game Academy heeft, dan bewaart Fight Game Academy uw gegevens in ieder geval gedurende de looptijd van de overeenkomst en de duur van de fiscale bewaarplicht die wettelijk bepaald is.

11. WIJZIGINGEN PRIVACYVERKLARING

11.1. Nieuwe privacywetten of aanpassingen van huidige privacywetten houdt Fight Game Academy nauwlettend in de gaten om ook in de toekomst de privacy, van natuurlijke en rechtspersonen te kunnen waarborgen.

11.2. Fight Game Academy behoudt zich het recht om het in deze privacyverklaring opgenomen beleid in de toekomst aan te passen. Fight Game Academy raadt u daarom aan om de privacyverklaring van Fight Game Academy regelmatig te bekijken.

Contactgegevens Fight Game Academy:

Adres: Stationsweg 1c, 9471 GJ Zuidlaren
Telefoonnummer: 050 851 25 13
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.fightgameacademy.nl
KvK nummer: 04065980

Lees meer …Privacyverklaring

 • Hits: 1023

Contact

Contact opnemen

Fight Game Academy - Semmy Schilt

Contactgegevens

53.0943273,6.6865987

Route plannen

Contactformulier

Laat ons je naam weten
Laat ons je e-mailadres weten
Laat ons je telefoonnummer weten
Laat ons je bericht weten
Zonder toestemming mogen we je bericht niet ontvangen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Lees meer …Contact

 • Hits: 7670

Meer artikelen …