Skip to main content

Margonda Bouwman

Yoga docent

Margonda Bouwman, een toegewijde yoga-instructrice bij Fight Game Academy. Met een diepe passie voor yoga en holistische welzijn, heeft Margonda zich toegelegd op het delen van haar kennis en ervaring met anderen.

Margonda’s reis in de wereld van yoga begon vele jaren geleden, waarbij ze verschillende yogastijlen en filosofieën heeft verkend. Haar toewijding aan yoga heeft haar geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen als instructrice en om anderen te begeleiden in hun eigen yogareis.

Bij Fight Game Academy verzorgt Margonda met enthousiasme en toewijding yogalessen voor deelnemers van alle niveaus. Ze gelooft sterk in de helende kracht van yoga, zowel voor het lichaam als de geest, en moedigt haar leerlingen aan om balans, flexibiliteit en innerlijke rust te ontdekken.

Als yoga-instructrice streeft Margonda ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin haar leerlingen kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen. Haar lessen richten zich niet alleen op het beoefenen van houdingen, maar ook op ademhalingstechnieken en meditatie, wat resulteert in een complete yogabeleving.

Margonda Bouwman is een waardevolle aanwinst voor Fight Game Academy, en haar toewijding aan het bevorderen van welzijn en harmonie in lichaam en geest maakt haar een inspirerende en gewaardeerde yoga-instructrice voor alle deelnemers.”