Skip to main content
  • Fight Game Academy

    Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

Vechtsporten

Vechtsporten zijn een geweldige manier om fit te worden, jezelf te verdedigen en nieuwe vaardigheden te leren. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Zumba® & Yoga

Zumba en yoga zijn twee populaire sporten die steeds meer mensen beoefenen. Beide sporten bieden een scala aan voordelen voor de gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

7/11 Private Gym

7/11 Private Gym is bedoeld voor zelfstandige sporters die zonder begeleiding willen krachttrainen, fitnessen of fit willen worden. Elke dag van 7:00 tot 23:00 uur.

Personal training

Bij Fight Game Academy bieden we personal training aan voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd. Wij zijn gespecialiseerd in vechtsport en fitness en hebben jarenlange ervaring. Wij zijn er om je te motiveren, te coachen en om je te helpen om door te zetten als het even tegenzit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Sportschool in Zuidlaren

Fight Game Academy is een laagdrempelige, gezellige sportschool in Zuidlaren. De sportschool wordt gerund door Semmy Schilt, voormalig wereldkampioen kickboksen. Semmy is een gedreven en ervaren trainer die zijn kennis en passie voor vechtsport graag met anderen deelt.

De Fight Game Academy biedt een breed scala aan vechtsporten aan, voor zowel jong als oud, recreatief als wedstrijdniveau. Je kunt er terecht voor judo, karate, jiu-jitsu, kickboksen, Semmy Schilt® 40+, bokszaktraining op muziek, Parkinson Boksen, fitness, Zumba® en yoga.

Een plek voor persoonlijke ontwikkeling

Vechtsport is meer dan alleen maar sporten. Het is ook een manier om jezelf te ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Vechtsport helpt je om sterker te worden, zowel in je lichaam als in je geest. Het leert je omgaan met uitdagingen, omgaan met stress en om zelfvertrouwen te krijgen.

Een plek om plezier te hebben

Bij Fight Game Academy staat plezier voorop. De trainers zijn er om je te helpen om je vechtsportvaardigheden te ontwikkelen, maar ze willen er ook voor zorgen dat je een leuke tijd hebt. De sfeer in de sportschool is gemoedelijk en iedereen is welkom.

Kom eens langs voor een proefles!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Fight Game Academy? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt je hier aanmelden voor een proefles.